Любими Музикални Изпълнители и Групи

Мисля, че след малко ще разберете, че на този лист са доста повече групи от колкото соло артисти. Трябва да ви кажа, аз самата не знам защо групите ме влечат повече. В края на краищата, не мисля, че има значение форматът на музиката, която слушам, така че да започваме, защото има прекалено много за разказване.

  1. Florence + The Machine

Жестока група, интересни песни с много замисъл и динамични поп песни. Да.

  1. Of Monsters And Men

Нямат песен, която да не ми харесва. Имат много интересно звучене, не мога точно да го опиша. Със сигурност трябва да ги чуете, за да ме разберете.

  1. Bastille

Харесвам ги, защото понякога ми трябват песни, които напълно, ама напълно да ме изцедят от всякаква емоция. Точно така ми влияят техните песни и това ми харесва. Сякаш съм минала през онези терапии срещу ярост, където чупиш предмети, за да ти мине.

  1. Walk The Moon

Разбрах за тях чрез приятелка, която им беше голям фен и вечно ме натискаше да ги слушам. Заслужаваше си, защото също като номер 9 нямат песен, която да не обожавам. Единственият проблем е, че ги слушах когато през цялото време бях кисела, та сега не мога да ги слушам без да ми напомнят как трябва да ходя на уроци по математика.

  1. Hoodie Allen

Най- накрая един соло изпълнител! Hoodie Allen е определението на trashy white rapper и точно това ми харесва. Забавен рап, който не натоварва. 10/10 бих препоръчала.

  1. Panic! At The Disco

На тази група не мога да спра да намирам нови и нови страхотни песни. Една от малкото рок групи, които някога съм слушала и съм харесвала. Имам си проблеми с нея, няма да лъжа, но ако говорим за музиката всичко е на ниво.

  1. Grimes

Тази изпълнителка и DJ има толкова странно звучене и толкова интересен глас, че когато не я слушам на слушалки хората ме гледат сякаш извършвам сатанински ритуали. Спокойно хора, просто има и други жанрове, не само поп, рок и инди.

  1. Marina And The Diamonds

Най-добрата певица, която знам и когато някога ще зная. Слушайте я. Веднага. Веднага.

  1. Gorillaz

Класика. Те ме запалиха по по-снобската музика и съм им благодарна, защото на тях съм се кефила като дете и продължавам да се кефя.

  1. twenty one pilots

На върха на този лист щяха да са Gorillaz ако не беше тази група, която заслужава свой собствен блог пост. Чрез тях разбрах колко е важен текста и посланието на една песен и смело мога да кажа, че са ме научили на много неща. Да, изпитвам невероятна любов към една група, тя не само събира всичко хубаво, чудато и честно, а и спасяват животи.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s